Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط‌ عمومی بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، علی فروتن روز پنج‌شنبه درخصوص میزان تاثیر برگزاری این جشنواره در رشد کمی و کیفی تئاتر کودک و نوجوان، افزود: برای بسیاری از مردم سفر به  شهرهای مختلف و تماشای هنر نمایش آن منطقه دشوار است اما برگزاری جشنواره تئاتر کوک و نوجوان امکان تبادل فرهنگی و تماشای آثار جدید را فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ایجاد نوگرایی در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان تاکید کرد و اظهار داشت: اگر به این موضوع مهم نپردازیم دچار تکرار و رکود خواهیم شد.

این بازیگر تئاتر کودک خاطرنشان کرد: حضور و برگزاری جشنواره به رشد تمام اجزای یک نمایش مانند صحنه، لباس، متن، بازی و کارگردانی کمک می‌کند و  از سویی جوان‌ها می‌توانند کارهای جدید را در این رویداد بزرگ ببینند.

فروتن درخصوص جداسازی تئاتر کودک از نوجوان گفت: از آنجا که من عضو هیات انتخاب آثار بودم، به نظرم ما مشکل اساسی در بخش نوجوان‌ داریم زیرا دوران نوجوانی را رها کرده و آثار فاخر و خوبی برای این دوران نداریم که به نظرم این مسئله خطای یک مجموعه است.

به گفته او، آثار رده سنی کودک قوی‌تر است و از طرفی جداسازی باید کارشناسی باشد تا به کودکان یاد دهیم تا وقتی وارد نوجوانی شدند چه مطالباتی و در چه سطحی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: ما درباره نوجوانی و بلوغ صحبت نمی‌کنیم، مشاوره نمی‌دهیم و سخن از تغییرات نوجوان‌ها را با حیا در می‌آمیزیم درصورتی که نوجوان باید آماده شود و اگر ما آن‌ها را رها کنیم اتفاقات عجیبی رخ خواهد داد.

این هنرمند تئاتر و تلویزیون درخصوص تئاتر خردسال نیز گفت: تئاتر خردسال کارشناسی‌تر است و در بنا نهادن آجر و خشت اول باید خیلی مراقب باشیم و آموزش باید در قالب شعر، موسیقی و رنگ باشد و چرا که اگر آموزش به صورت مستقیم باشد و کودک متوجه آن نشود دیگر آن را نمی‌پذیرد.

فروتن با تاکید بر توجه به آموزش و سرگرمی در تئاتر کودک و نوجوان افزود: این مسئله به موضوع طیف سنی، جنسیت و اقلیم بستگی دارد و نمی‌ توان نسخه واحدی نوشت، بلکه باید فاکتورهایی مانند ادبیات گویشی، موسیقیایی، جنس سازها و رنگ‌ها را نیز در نظر بگیریم.

به گزارش ایرنا، بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، با هدف تقویت مهارت، رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین از طریق نمایش، یکم تا ششم تیرماه به دبیری‌ امیر مشهدی عباس با شعار «تئاتر، پرواز پروانه‌های خیال» در شهر تاریخی همدان در حال برگزاری است.

این جشنواره با حضور ۷۰ گروه نمایشی داخلی و خارجی برگزار می شود، ۵۰۰ اثر از گروه های نمایشی داخلی و خارجی به جشنواره ارائه شد که پس از داوری اولیه ۷۰ گروه نمایشی به این دوره از جشنواره راه یافتند.

در این دوره از جشنواره گروه های نمایشی از پنج کشور ایتالیا، یونان، ارمنستان، ترکیه و عراق حضور دارند و با دیگر راه یافتگان به این رویداد رقابت می کنند.

برچسب‌ها جشنواره تئاتر کودک و نوجوان شهر همدان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نمایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره تئاتر کودک و نوجوان شهر همدان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان جشنواره تئاتر کودک و نوجوان شهر همدان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نمایش تئاتر کودک و نوجوان جشنواره تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۸۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد

دانشگاه شیراز در روز‌های ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت‌ماه، میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک خواهد بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز ضمن اعلام این خبر، به تشریح ویژه‌برنامه‌های نهمین همایش ملی ادبیات کودک پرداخت و گفت: این همایش که با موضوع «بررسی بازنمایی و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» ترتیب یافته است، طی دو روز با حضور جمعی از صاحب‌نظران، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه ادبیات کودک و نوجوان در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

سعید حسام‌پور با بیان این مقدمه که یکی از مجرا‌های تأثیر ادبیات کودک بر مخاطب نوع بازنمایی‌هایی است که این آثار از واقعیت جامعه و نیز واقعیت‌های گوناگون اجتماعی به این مخاطب ارائه می‌دهند، اظهار کرد: خانواده یکی از مهم‌ترین واقعیات اجتماعی است که هسته اصلی زندگی کودک و نوجوان و نیز جامعه را تشکیل می‌دهد اینکه تا چه اندازه تنوع شکل‌ها و روابط گوناگون خانوادگی و نیز نقش هر عضو خانواده در زندگی آن به مخاطب معرفی می‌شود نقشی مؤثر بر نوع نگاه مخاطبان به خانواده و اعضای آن دارد. از همین‌رو، مرکز مطالعات ادبیات کودک، موضوع نهمین همایش ملی خود را «بررسی بازنمایی و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» انتخاب کرد.

به‌گفته دبیر علمی همایش ملی ادبیات کودک، آیین گشایش این همایش، ساعت 8 صبح 26 اردیبهشت، در تالار علامه جعفری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد و در طول دو روز، 37 مقاله به‌صورت سخنرانی و پوستر در پیوند با موضوع و محور‌های اعلام‌شده، از سوی پژوهشگران ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین 3 کارگاه تخصصی: «آشنایی با برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان ازطریق بازی‌های فکری - فلسفی»، «آشنایی با داستان‌ها و انیمیشن‌های مناسب برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان» و «کارگاه نوشتن خلاق به زبان عربی» در این همایش برگزار خواهد شد.

حسام‌پور بیان کرد: در نهمین همایش ملی ادبیات کودک، نشست تخصصی «ادبیات کودک و تربیت شهروندی» با همکاری مشترک قطب تربیت شهروندی دانشگاه شیراز و مرکز مطالعات ادبیات کودک، با حضور صاحب‌نظران این حوزه برگزار می‌شود.

مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز از حضور پژوهشگران غیرایرانی نیز در این همایش خبر داد و گفت: در نهمین همایش ادبیات کودک متخصصان و پژوهشگرانی از کشور‌های برزیل، عمان و امارات سخنرانی خواهند داشت.

وی ضمن دعوت از عموم علاقه‌مندان برای شرکت در این همایش، یادآور شد: محور‌های نهمین همایش ملی ادبیات کودک، عبارت است از: بررسی بازنمایی انواع خانواده در ادبیات کودک ایران (خانواده هسته‌ای، تک‌فرزندی، چندفرزندی، تک‌والدی، خانواده‌های ترکیبی...)؛ بررسی بازنمایی اعضای خانواده، نقش هریک در خانواده و نیز روابط هریک با خانواده در ادبیات کودک و نوجوان و خانواده‌های طبقات مختلف اجتماعی، فرهنگی، قومی و خانواده‌های شهری و روستایی؛ بررسی بازنمایی خانواده سنتی، خانواده مدرن و خانواده پسامدرن؛ بررسی بازنمایی نوع خانه، ساختمان و امکانات آن و مسائل و مشکلات خانوادگی (آن‌گونه که در ادبیات کودک و نوجوان بازتاب یافته‌اند)؛ بازنمایی حضور و نقش موبایل، کامپیوتر، فضای مجازی و رسانه‌ها در خانواده؛ بررسی تحول بازنمایی خانواده در ادبیات کودک و نوجوان دهه‌های اخیر و مقایسه ادبیات کودک ایران و جهان با توجه به محور‌های یادشده.

حسام‌پور در ادامه با یادآوری اینکه این همایش با همکاری همه‌جانبه و پشتیبانی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری شیراز برگزار خواهد شد، از دیگرهمکاران برگزاری این همایش از جمله اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، کانون پرورش فکری و فرهنگی استان فارس، سازمان آموزش و پرورش فارس، دانشگاه فرهنگیان و استانداری فارس نیز قدردانی کرد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • رویداد‌های باغ هنر در حوزه هنری کودک و نوجوان
  • اعلام آثار راه‌یافته به بخش تئاتر خیابانی جشنواره فتح خرمشهر
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • ثبت روز «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند